Katon pesu ja pinnoitus

Katon pinnoitus

Katon pesu ja pinnoitus oikein suoritettuna takaa laadukkaan lopputuloksen. Katon pesu ja pinnoitus on kohtuuhintainen tapa tehdä kattoremontti. Se jatkaa katon käyttöikää mukavasti eteenpäin ja huollettu katto näyttää aina hyvältä!

Katon pesu

Katon pesu tulee suorittaa ennen maalausta. Pesu tulee suorittaa ammattitaidolla, oikeilla työvälineillä ja oikeilla aineilla kestävän lopputuloksen varmistamiseksi. 

Tiilikattojen pesu suoritetaan jos tarkoituksena on pinnoittaa katto. Tällöin painepesuria voidaan käyttää, koska vaikka pinta menee hieman karkeaksi, niin uusi pinnoite korjaa tämän. Pesussa huolehditaan siitä, että maalattava/pinnoitettava pinta on puhdas ja tartunta on paras mahdollinen.

Katon maalaus, eli ammattikielellä katon pinnoitus, sujuu meidän toimesta laadukkaasti. Teemme tiilikaton kattomaalaukset vankalla kokemuksella. Katon pinnoitus kannattaa, sillä se suojaa katon pintaa paahteelta, UV-säteilyltä, kosteudelta ja rapautumiselta ja nostaa käyttöikää huomattavasti. Maalattu katto on kuin uusi!

Katon maalaus jatkaa katon käyttöikää, jolloin vältytään kalliilta kattoremontilta. Monesti pyritään virheellisesti uusimaan koko katto siltä seisomalta, vaikka monesti järkevämpää olisi vain huoltaa katto.

Huollettu, eli pinnoitettu/maalattu katto kestää kovaakin kulutusta jatkossa. Näin katosta aiheutuvia kattoremonttikuluja jaetaan järkevästi useammalle vuodelle huoltotöiden avulla.

Tilaa maksuton arviointikäynti tai kysy lisää!

(C) 2019 Talokärki

Olemme Suomalainen yritys ja olemme

saaneet palvella jo vuodesta 2017. Teemme vuosittain satoja talon maalauksia ja katonhuoltoja! Lisäksi Talokärki asentaa kaikkia kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä. Työpuhelin: 

045-1265433 ja sähköposti on urho.haho@talokarki.com