Kattoturvatuotteet

Käyttämällä meidän CE-sertifioituja tuotteita ja asennustöitä varmistat parhaiten, että rakennuksesi kattoturva- ja                                                            sadevesituotteet kestävät aikaa ja ilmastonmuutosta!

Kattavat takuut

Kestävät tuotteet

Kattoturvatuotteiden, tikkaiden ja rännien asennuksella on 5 vuoden takuu. Tuotetakuut ovat tuotekohtaisia. 

Tuotteemme ovat CE-hyväksyttyjä ja suuri osa on VTT:n testaamia.

Lumiesteet

Lumiesteiden valintaan vaikuttavat muun muassa talon sijainti, korkeus ja katon kaltevuus. Suomessa valmistettu, kestävä ja pitkäikäinen lumiesteemme estää tehokkaasti lumen putoamisen katolta ja se soveltuu kaikille katetyypeille.  

Seinätikkaat

Talon omistajan on lain mukaan järjestettävä kulkutie katolle. 

Lapetikkaat

Lapetikkaat eli kattotikkaat turvaavat katolla lappeen ja harjan suuntaista kulkua. Lapetikkaissa on kiinnikkeet kaikille kattotyypille.

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmän tehtävä on johtaa katolle satava vesi ja sulava lumi pois talon läheisyydestä. Käyttämällä markkinoiden laadukkainta kourua varmistat, että lopputulos on pitkäikäinen! 

Kattosillat

Kattosillat turvaavat kulun katolla seinätikkailta tai kattoluukulta savupiipulle ja ilmanvaihtolaitteille. Nuohooja kiittää!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

(C) 2019 Talokärki

Olemme Suomalainen yritys ja olemme

saaneet palvella jo vuodesta 2017. Teemme vuosittain satoja talon maalauksia ja katonhuoltoja! Lisäksi Talokärki asentaa kaikkia kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä. Työpuhelin: 

045-1265433 ja sähköposti on urho.haho@talokarki.com