Terassi kuntoon päivässä TeKu-menettelyllä!

TerdeKuntoon                   - käsittely

Valmistelevat suojaustyöt

Terassin TEHO-pesukäsittely

Terassin Öljyäminen kahteen kertaan huolellisesti!

1. Kuinka usein terassi tulisi käsitellä?

Huoltokäsittely on hyvä tehdä 1–2 vuoden välein, riippuen terassin kunnosta. Auringolle, siitepölylle ja kovalle käytölle altistunut terassi vaatii useammin huoltokäsittelyn kuin varjoinen, vähän käytössä oleva terassi.

Tummissa sävyissä haalistuminen näkyy vaaleita sävyjä selvemmin.

2. Milloin ja millä uusi terassi kannattaa käsitellä?

Painekyllästetyn puuterassin voi käsitellä seuraavana kesänä asennuksesta. Silloin se on ehtinyt kuivua tarpeeksi. Jos puu on liian kosteaa, maali tai öljy ei imeydy ja väri voi jäädä laikukkaaksi.

Puun kosteuden tulee olla alle 20 % ennen käsittelyn aloittamista. Puuöljy suojaa puuta ja vähentää puupinnan halkeilua. Ulkokäyttöön suositellaan sävytettyä öljyä, sillä väripigmentit suojaavat puuta auringonvalolta.

 

3. Millaisella säällä terassia voi öljytä?

 

Terassin käsittelyn kanssa maltti on valttia. Lämpöasteita tulisi olla +5 astetta ympäri vuorokauden ja pilvipouta on paras sää. Suorassa auringonpaisteessa pintakäsittely kuivuu liian nopeasti eikä ehdi imeytyä kunnolla.

 

4. Pitääkö terassi pestä ennen käsittelyä?

Pesemme terassin aina ennen käsittelyä, vaikkei se näyttäisi likaiselta. Pesemme terassin ja annamme sen kuivua huolellisesti ennen pintakäsittelyä. Useat puhdistukseen tarkoitetut tuotteet vaativat huoltokäsittelyn pesun jälkeen, joten vaikka terassi olisi puhtaan ja kelvollisen näköinen pesun jälkeen, pintakäsittelettelemme sen huoltoaineella.

Tilaa maksuton arviointikäynti tai kysy lisää!

(C) 2019 Talokärki

Olemme Suomalainen yritys ja olemme

saaneet palvella jo vuodesta 2017. Teemme vuosittain satoja talon maalauksia ja katonhuoltoja! Lisäksi Talokärki asentaa kaikkia kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä. Työpuhelin: 

045-1265433 ja sähköposti on urho.haho@talokarki.com