Talon maalaus avaimet käteen -palveluna

Oululainen Talokärki maalaa omakotitalot, taloyhtiöt ja teollisuusrakennukset ammattitaidolla. Teemme Pohjois-pohjanmaan alueella julkisivumaalauksia, huoltomaalauksia, korjausmaalauksia ja uudiskohteiden maalauksia.

 

Talon maalaus on ajankohtaista, kun maali alkaa halkeilla, väri haalistuu tai on muuten väärän sävyinen. Kosteiden talvien takia julkisivupinnat altistuvat yhä enemmän myös erilaisille pintahomekasvustoille. Maalaaminen on osa julkisivun huoltoa, säännöllisin väliajoin tehtynä se lykkää varsinaisen remontin ajankohtaa tuonnemmaksi.

Maalaus tehdään aina perusteellisesti!

Ennen varsinaista talon maalausta pesemme kaikki maalattavat pinnat maali- tai homepesulla ja poistamme hilseilevän maalin. Huolella maalattu pinta on näyttävä ja kestää vaativia sääolosuhteita vuosia eteenpäin, sekä palauttaa talosi ilmeen ja arvokkuuden 

Kotitalousvähennys

Voit saada kotitalousvähennystä 50 % remontin työkustannuksista. Kotitalousvähennyksen suuruus on maksimissaan 2400 € / hlö / vuosi tai 4800 / talous / vuosi. Toimitamme aina remontin valmistumisen jälkeen kotitalousvähennyslaskelman.

Tilaa maksuton arviointikäynti tai kysy lisää!

(C) 2019 Talokärki

Olemme Suomalainen yritys ja olemme

saaneet palvella jo vuodesta 2017. Teemme vuosittain satoja talon maalauksia ja katonhuoltoja! Lisäksi Talokärki asentaa kaikkia kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä. Työpuhelin: 

045-1265433 ja sähköposti on urho.haho@talokarki.com